CSU Metal Galaţi va participa pentru a doua oară consecutiv în Liga Campionilor

Echipa feminină de volei CSU Metal Galaţi va evolua al doilea an consecutiv în Liga Campionilor, după ce finanţatorul echipei, Corneliu Mangalea, a plătit taxa de înscriere în competiţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

În data de 12 iunie este aşteptat un comisar al Federaţiei Europene de Volei care să inspecteze sălile nominalizate de gălăţeni pentru a putea evolua în Liga Campionilor. Două săli sunt din Bucureşti, iar cea de-a treia este Sala Polivalentă din Buzău.

Dintre jucătoarele care au activat şi în sezonul trecut la Metal Galaţi, Nneka Oniejekwe, Sabina Miclea şi Daiana Mureşan vor face parte şi în această stagiune din lotul moldovenilor. În schimb, Alina Albu şi Alexandra Trică sunt aşteptate în zilele următoare la negocieri, iar Adriana Dumitru a renunţat la activitatea competiţională.

Dintre jucătoarele străine, Sanja Malagurski este singura sportivă care va mai activa sub comanda antrenorului Zoran Terzici. Pentru completarea celorlalte şase locuri disponibile din lot se duc negocieri atât cu jucătoare din România dar şi din străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici