CSU Sibiu a învins pe Dinamo, scor 87-61, în Liga Națională de baschet masculin

CSU Sibiu a reușit să învingă, sâmbătă, scor 87-61 (30-12, 19-13, 19-17, 19-19), pe Dinamo, într-un meci din cadrul etapei a 16-a a Ligii Naționale de baschet masculin, important pentru sibieni în perspectiva calificării în prima grupă valorică, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

2 afișări

Chiar dacă plecau cu prima șansă în partida din această seară, jucătorii BC CSU Sibiu au intrat pe teren extrem de motivați și dornici să învingă pe Dinamo, pentru a-și lua revanșa după meciul din tur. La prima sa partidă cu titular, Radu Paliciuc a avut un meci bun și a jucat peste 38 de minute. Alături de el, au primit minute importante și Mirel Dragoste, Dragoș Gheorghe, Daniel Banciu și Traian Popa.

”Mi-a fost teamă de meciul acesta, după înfrângerea de la Dinamo, și, o dată arși, suflăm și în iaurt. Băieții s-au mișcat destul de bine în apărare, dar nu suficient în atac, de aceea am fost și supărat pe ei, pe multe dintre faze, dar e greu să faci și apărare bună și atac. Mă bucur însă de cele 10 victorii iar de acum încolo, orice victorie facem înseamnă calificarea în primii 6, așa că următoarele trei meciuri vor fi, fiecare în parte, o finală pentru noi.

Igor Mijajlovic și Bogdan Popescu nu au jucat pentru că sunt accidentați și s-ar putea să nu îi putem folosi curând. Sper ca până la meciul de acasă, cu BC Mureș, să putem să îl recuperăm măcar pe unul dintre ei. Nu sunt accidentări foarte grave, nu sunt de nerecuperat, dar aș fi preferat să nu fie”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul BC CSU Sibiu.

Pentru BC CSU Sibiu au marcat: Marcel Davis 17p, Mirel Dragoste 17p, Radu Paliciuc 15, Kevin Hardy 10p, Chriss Cooper 13p, Boris Lalovic 8p, Dragoș Gheorghe 4p, Daniel Banciu 3p.

În următoarea etapă BC CSU Sibiu joacă în deplasare la BCM U Pitești, în 27 ianuarie 2017, ora 17:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici