CSU Sibiu-CS Otopeni, scor 1-0 la general, în finala mică a Diviziei A

Echipa de baschet masculin CSU Sibiu conduce cu 1-0 la general formaţia CS Otopeni, după ce a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 90-86 (40-48), în prima partidă din cele cinci programate ale finalei mici din Divizia A.

1 afișare

Oaspeţii au început tare primul meci al finalei mici, conducând după primul sfert de oră cu 38-24, pe terenul sibienilor, care s-au văzut dominaţi şi la pauza mare, scor 40-48. CS Otopeni a continuat evoluţia bună şi în sfertul trei (67-58, min. 29), dar a avut probleme în debutul ultimului sfert, când sibienii s-au apropiat la două puncte (70-72). Inevitabilul s-a produs în minutul 34, când o triplă a lui Brown a adus CSU Sibiu în avantaj, 73-72, dar partida a continuat echilibrat, cu fiecare echipă alergând după detaşarea pe tabelă. Ultimul minut a fost dramatic. CS Otopeni conducea cu 86-84, graţie jocului bun al duetului Obradovici-Seals, dar gazdele au ripostat Matthews, care a egalat şi şi-a dus echipa în avantaj, 88-86, cu 11 secunde înainte de final. Scorul final a fost stabilit de Brown, care a marcat două libere pentru CSU Sibiu.

Principalii marcatori ai partidei au fost Matthews 27 puncte, Brown şi Harrison, câte 19, pentru CSU Sibiu, respectiv Obradovici 27 şi Seals 15 puncte, pentru CS Otopeni.

Cel de-al doilea meci din cele cinci programate în finala mică se va disputa în 20 mai, pe terenul formaţiei CS Otopeni.

În semifinale, CSU Sibiu a fost eliminată de CSU Ploieşti, iar CS Otopeni de Elba Timişoara, învingătoarele jucând tot duminică, primul meci al finalei mari, pe terenul campioanei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici