Cu cine poate juca România U21 la Campionatul European

UEFA a publicat componenţa urnelor pentru tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European U21 din 2019. România se află în ultima urnă şi va înfrunta cel puţin un adversar de top. Tragerea la sorţi va avea loc vineri, 23 noiembrie.

1076 afișări
Imaginea articolului Cu cine poate juca România U21 la Campionatul European

Cu cine poate juca România U21 la Campionatul European

Urna 1: Italia, Germania, Anglia
Urna 2: Spania, Danemarca, Franţa
Urna 3: Serbia, Croaţia, Belgia, Austria, Polonia, România

Grupa infernală:

Germania
Franţa
Serbia
România

Grupa accesibilă:

Italia
Danemarca
Austria
România

Ştim cu siguranţă faptul că Italia va fi trimisă în Grupa A, Germania în Grupa B şi Anglia în Grupa C. Cele 12 echipe calificate sunt grupate în trei grupe a câte patru echipe. În semifinale se califică câştigătoarele grupelor plus cel mai bun loc 2. Formaţiile calificate în careul de aşi vor fi prezente şi la Jocurile Olimpice.

Campionatul European de fotbal va fi organizat între 16-30 iunie 2019.
6 oraşe vor găzdui meciuri: Reggio nell’Emilia, Cesena, Bologna, Udine, Trieste şi San Marino.
Toţi jucătorii născuţi după 1 ianuarie 1996 sunt eligibili pentru reprezentativele U21.
Italia U21 e calificată direct, în timp ce San Marino U21 a fost nevoită să treacă prin preliminarii. Reprezentanţii uneia dintre cele mai mici ţări din lume au 0 puncte în grupa A şi sunt matematic eliminaţi.
După faza grupelor de la turneul final, câştigătoarele grupelor şi cel mai bun loc secund merg în semifinale, iar cele 4 echipe sunt calificate automat la Jocurile Olimpice din 2020.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici