Cu cine va juca Simona Halep din sferturile de la Stuttgart. A scăpat de ce o speria cel mai mult | FOTO

Adversara Simonei Halep, numărul 1 mondial, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart va fi Coco Vandeweghe, din SUA, numărul 16 WTA.

4581 afișări
Imaginea articolului Cu cine va juca Simona Halep din sferturile de la Stuttgart. A scăpat de ce o speria cel mai mult | FOTO

Cu cine va juca Simona Halep din sferturile de la Stuttgart. Este adversarea despre care a declarat că o sperie cel mai mult | FOTO

Halep s-a calificat în sferturile turneului de la Stuttgart, semnând o nouă revenire importantă în sezonul 2018, 4-6, 6-2, 6-3 în faţa Magdalenei Rybarikova (18 WTA).

Favorită 7 la Porsche Cup, Sloane Stephens era capul de serie pe care Simona Halep ar fi trebuit să îl înfrunte în sferturi, dar Coco Vandeweghe a învins-o, astfel că Simona a scăpat de cea mai grea adversară peste care ar fi putut da în sferturi.

Siegemund era jucătoarea care o speria cel mai mult pe Simona Halep, fiind şi deţinătoarea trofeului. La conferinţa de presă susţinută după meciul câştigat în faţa slovacei Magdalena Rybarikova, 4-6, 6-2, 6-3, în "optimile" de la Stuttgart, liderul mondial a transmis că nu şi-ar dori să stea faţă în faţă cu adversara în faţa căreia a câştigat doar 12 game-uri în meciurile jucate în ultimii doi ani la competiţia germanăegemund, pentru că o să fie a treia oară la rând. Dar poate că o să câştig de data aceasta", a spus liderul mondial, miercuri seară.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici