Cu Drăguşin în teren timp de o repriză, Tottenham a plecat cu toate punctele de la Birmingham

Radu Drăguşin a avut şansa de a juca o repriză întreagă în meciul câştigat duminică de Tottenham în deplasare la Aston Villa. Românul a intrat în minutul 48, când scorul era 0-0, în locul olandezului Micky van de Ven, accidentat.

391 afișări
Imaginea articolului Cu Drăguşin în teren timp de o repriză, Tottenham a plecat cu toate punctele de la Birmingham

Cu Drăguşin în teren timp de o repriză, Tottenham a plecat cu toate punctele de la Birmingham

După o primă repriză fără goluri, partea a doua a debutat cu accidentarea lui Van de Ven, înlocuit cu Radu Drăguşin, care a avut astfel cea mai consistentă evoluţie de la transferul său în Anglia.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 50, prin Maddison, urmat imediat de golul lui Johnson, care a marcat pentru 0-2, trei miute mai târziu, din pasa lui coreeanului Son.

În minutul 65, gazdele au rămas în 10, după ce McGinn a fost eliminat pentru un fault dur.

Căpitanul de echipă a lui Spurs a marcat golul trei al echipei conduse de Postecoglou şi al 14-lea al său în actualul sezon în primul minut suplimentar de joc.

Tot el a stat la baza golului cu care germanul Timo Werner, venit de pe banca de rezerve, a închis tabela la 0-4, în minutul 90+4.

Tottenham rămâne pe locul 5 în Premier League, dar se apropie la doar 2 puncte de Aston Villa, care e pe locul 4, cu 55 de puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici