Cu ocazia Zilei Copilului, minorii sub 14 ani vor avea acces gratuit la meciul România - Georgia

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, că la meciul amical susţinut de România în compania naţionalei Georgiei, pe 3 iunie, la Bucureşti, pe Naţional Arena, copiii vor avea acces gratuit.

315 afișări
Imaginea articolului Cu ocazia Zilei Copilului, minorii sub 14 ani vor avea acces gratuit la meciul România - Georgia

Cu ocazia Zilei Copilului, minorii sub 14 ani vor avea acces gratuit la meciul România - Georgia (Imagine Octav Ganea / Mediafax Foto)

În vederea participării la Campionatul European din Franţa, naţionala României va susţine trei jocuri de pregătire. Cu Republica Democrată Congo, Ucraina şi Georgia. Ultimul se va disputa pe 3 iunie, la Bucureşti, pe Naţional Arena, de la ora 21:00.

Suporterii care vin însoţiţi la meci de cel puţin un copil îşi pot achiziţiona bilete într-un sector special de la Tribuna Est. Cu ocazia Zilei Copilului, la partida România - Georgia, pentru biletul fiecărui minor sub 14 ani se va aplica, la finalizarea comenzii, reducere de sută la sută. Pentru fiecare copil minor va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porţile de acces ale Arenei Naţionale, se arată în comunicatul Federaţiei Române de Fotbal.

Biletele pentru ultimul meci amical al elevilor lui Anghel Iordănescu înainte de plecarea în Franţa, la Campionatul European, au fost puse în vânzare începând de vineri, 20 mai, şi pot fi achiziţionate de pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro.

Preţurile biletelor la meciul România - Georgia sunt:

Peluze (inel 1 şi 2): 15 RON
Peluze (inel 3): 10 RON
Tribuna Vest (inel 2): 50 RON
Tribuna Vest (inel 3): 30 RON
Tribuna Est (inel 1 şi 2): 50 RON
Tribuna Est (inel 3): 30 RON
Family Zone / Tribuna Est (inel 1 şi 3): 50 RON
VIP 1: 500 RON
VIP 2: 300 RON

România va disputa, în acestă seară, primul din cele trei jocuri de pregătire. În catonamentul din Italia, la Como, elevii lui Anghel Iordănescu vor juca împotriva naţionalei Republicii Democrate Congo, de la ora 21:00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici