Cu Tătăruşanu titular, AC Milan învinge la limită pe Tottenham în optimile Ligii Campionilor

Golul lui Brahim Diaz din debutul meciului de marţi dintre AC Milan şi Tottenham, din optimile Ligii Campionilor, a fost cel mai rapid pentru rossoneri, într-un meci eliminatoriu, de la cel marcat de Ronaldinho împotriva lui Manchester United în februarie 2010. Italienii s-au impus cu 1-0.

507 afișări
Imaginea articolului Cu Tătăruşanu titular, AC Milan învinge la limită pe Tottenham în optimile Ligii Campionilor

Cu Tătăruşanu titular, AC Milan învinge la limită pe Tottenham în optimile Ligii Campionilor

AC Milan, cu Ciprian Tătăruşanu titular, i-a învins pe londonezi în stil pur italian, cu 1-0, după un gol marcat în minutul 7 de spaniolul de 23 de ani Brahim Diaz, conservând apoi rezultatul cu o defensivă solidă.

Românul a fost unul din cei mai buni jucători de la gazde, cu câteva intervenţii salvatoare, cu toate că englezii au trimis doar 3 şuturi pe spaţiul porţii.

Marcatorul golului, spaniolul Brahim Diaz a fost titularizat de antrenorul Stefano Pioli şi a reuşit să se descurce excelent pentru club în acest meci, alături de Rafael Leao şi Olivier Giroud.

El a deschis scorul pentru AC Milan în minutul 7, devenind cel mai rapid jucător care a marcat un gol în UEFA Champions League pentru AC Milan, de la Ronaldinho în 2010.

Dealtfel, golul a fost cel de al 250-lea în Liga Campionilor pentru milanezi.

Spurs a fost ceva mai prezentă în jumătatea adversă în restul primei reprize, dar niciunul dintre cei doi portari nu a fost testat cu adevărat pe San Siro.

Lucrurile s-au desfăşurat oarecum similar în repriza a doua, când Milan a irosit două ocazii maril în finalul meciului, loviturile de cap ale lui Charles De Ketelaere şi Malick Thiaw trecând puţin pe lângă poartă.

Italienii au reuşit să conserve rezultatul, dând puţine ocazii englezilor să se apropie de buturile portarului român, singurul jucător din ţară, prezent în faza play-off-ului Ligii Campionilor.

Kane şi compania vor avea nevoie de o victorie la două goluri diferenţă pentru a obţine calificarea, care se joacă peste 3 săptămâni la Londra

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici