Culio: Am făcut un meci minunat

Mijlocaşul formaţiei CFR Cluj, Emmanuel Culio, a declarat, miercuri, la întoarcerea delegaţiei clujene de la Roma, că a făcut un meci minunat pe stadio Olimpico şi speră ca echipa să joace la fel şi în meciul cu Chelsea.

13 afișări
Imaginea articolului Culio: Am făcut un meci minunat

Culio: Am făcut un meci minunat

"Sunt foarte fercit, sunt foarte mulţumit. Am făcut un meci minunat. Sperăm să fie la fel în următoarele meciuri din Liga Campionilor. Suntem pe un drum bun. Echipa se simte mai bine de data asta. Cu Chelsea vom juca le fel ca şi în partida cu Roma. Trebuie să luăm fiecare meci în parte, pas cu pas, şi să jucăm bine. Prima dată ne gândim să câştigăm partidele şi apoi vom vedea pe cel loc terminăm în clasament. Vom vedea atunci dacă putem continua în Cupa UEFA", a spus Culio.

CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia italiană AS Roma, în prima etapă a grupei A a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici