Culio, după Beşiktaş - Galata, scor 2-0: Vrem să se termine campionatul

Fotbalistul argentinian al echipei Galatasaray, Juan Emmanuel Culio, a declarat, sâmbătă, după înfrângerea, cu scorul de 0-2, înregistrată în derbiul cu Beşiktaş, că el şi coechipierii săi îşi doresc să se încheie campionatul şi să înceapă un nou sezon, informează ajansspor.com.

6 afișări

"Ca să fim cinstiţi, Beşiktaş a jucat mai bine şi merita să învingă. Noi vrem acum să se termine cât mai curând campionatul şi să înceapă sezonul următor", a spus Culio.

Derbiul Beşiktaş - Galatasaray, din etapa a XXXI-a a campionatului Turciei, a fost primul pentru Bulent Under în calitate de antrenor principal al echipei Galatasaray. Golurile au fost marcate de Aurelio '59 şi Simao '60.

Jucătorul Bogdan Stancu nu a făcut parte din lotul echipei Galatasaray pentru acest meci, iar poarta fostei echipe a lui Gheorghe Hagi a fost apărată de Aykut Ercetin, Robinson Zapata fiind rezervă.

La partidă au asistat aproximativ 30.000 de spectatori.

După 31 de etape, Galatasaray ocupă locul 13 în clasament, cu 37 de puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici