Culio, locul 3 pe lista celor mai buni jucători din Liga Campionilor

Publicaţiile Gazzetta dello Sport şi Marca au lansat un sondaj comun pentru desemnarea celui mai bun jucător al primei etape a Ligii Campionilor, iar mijlocaşul argentinian al echipei CFR Cluj, Emmanuel Culio s-a clasat pe locul trei.

17 afișări
Imaginea articolului Culio, locul 3 pe lista celor mai buni jucători din Liga Campionilor

Culio, locul 3 pe lista celor mai buni jucători din Liga Campionilor (Imagine: Mediafax Foto)

Culio, care a adunat 4.840 de voturi, a fost devansat de italianul Alessandro Del Piero (Juventus Torino), cu 10.145 de voturi, şi de suedezul Zlatan Ibrahimovici (Internazionale Milano), cu 5.954 de voturi.

Pe locurile următoare s-au clasat argentinianul Sergio Aguero (Atletico Madrid), cu 3.730 de voturi, italianul Alberto Gilardino (AC Fiorentina), cu 2.958 de voturi, englezul Steven Gerrard (Liverpool), cu 2.679 de voturi, marocanul Karim Zaza (Aalborg), cu 234 de voturi, francezul Karim Benzema (Olympique Lyon), cu 219 voturi, argentinianul Lucho Gonzalez (FC Porto), cu 114 voturi şi uruguayanul Diego Godin (Villarreal), cu 36 de voturi.

CFR Cluj a debutat cu o victorie în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia italiană AS Roma, în prima etapă a grupei A a competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici