Culorile alb-violet şi denumirea Politehnica, pe site-ul oficial al FC Timişoara

Culorile alb-violet şi denumirea de Politehnica sunt folosite din nou de site-ul formaţiei FC Timişoara, începând de miercuri, iar preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului bănăţean, Marian Iancu, a precizat pentru MEDIAFAX că aceste modificări reprezintă un prim pas spre normalitate.

18 afișări
Imaginea articolului Culorile alb-violet şi denumirea Politehnica, pe site-ul oficial al FC Timişoara

Culorile alb-violet şi denumirea Politehnica, pe site-ul oficial al FC Timişoara

"Prin revenirea site-ului oficial la culorile «alb-violet» şi la denumirea de Politehnica Timişoara începem să facem paşii normali pe care i-am anunţat din timp. Acesta este un argument care susţine ultimele declaraţii făcute de mine cu privire la palmares. Din retur ne vom numi aşa cum trebuie să ne numim. În pauza competiţională vom face demersurile şi către federaţie. Vom pune la dispoziţie toată documentaţia, pentru ca cei din federaţie să ia o decizie în cunoştinţă de cauză", a declarat Marian Iancu pentru MEDIAFAX.

FC Timişoara, gruparea din Liga I, prezidată de Marian Iancu, şi Poli Timişoara, clubul patronat de omul de afaceri italian Claudio Zambon, care activează acum în Liga a IV-a, îşi dispută de mai mult timp palmaresul şi însemnele Politehnicii Timişoara, club fondat în 1921.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici