Cum a ajuns Zlatan Ibrahimovic la San Remo, pe motocicleta unui fan AC Milan. VIDEO

  • Zlatan Ibrahimovic e invitat special al festivalului de muzică italiană de la San Remo
  • Aproape că a întârziat la evenimentul de la teatrul Ariston din cauza unui accident
  • Zlatan a recurs la autostop şi a fost luat pe motocicletă de un fan al echipei Milan
170 afișări
Imaginea articolului Cum a ajuns Zlatan Ibrahimovic la San Remo, pe motocicleta unui fan AC Milan. VIDEO

FOTO: Twitter @Ufficio Stampa Rai

Zlatan Ibrahimovic, atacantul celor de la AC Milan, s-a urcat pe motocicleta unui fan pentru a ajunge la San Remo. 

Fotbalistul era invitat la festivalul de muzică, acolo unde co-prezintă cu directorul festivalului, Amadeus. Dar pentru că pe autostradă avusese loc un accident, traficul era oprit.

Zlatan şi-a lăsat maşina pe marginea drumului şi a făcut autostopul. Un fan al celor de la Milan l-a luat pe motocicletă şi l-a dus la teatrul Ariston.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici