Cum a fost escrocat Ronaldo de circa 300.000 euro

  • Şi celebrităţile pică în plasa escrocilor.
  • Steaua de la Manchester United a fost victima unei escrocherii şi nu o dată... ci timp de mai mult de trei ani.
  • Conturile sale au fost mai uşoare cu circa 250.000 lire sterline „graţie” agentei sale de turism.
1117 afișări
Imaginea articolului Cum a fost escrocat Ronaldo de circa 300.000 euro
O angajată a unei agenţii de turism a reuşit să-l înşele şi pe el, dar şi pe Jorse Mendes, de la care a „sustras” peste 14.000 lire sterline, conform Mirror.
 
Nu s-a oprit aici. O altă victimă a femeii a fost Nani, de la Manchester United, de la care a furat peste 1.500 lire sterline.
La rândul său, şi jucătorul Manuel Fernandes a fost păbugit. 
 
Concret, agenta de turism în vârstă de 53 de ani din Portugalia avea în grijă cardurile de credit şi conturile lui Cristiano Ronaldo.
 
În 3 anii (2007-2010), femeia a rezervat peste 200 de călătorii pe numele fotbalistului, fictive, banii ajungând în contul ei. Cum era de aşteptat, Ronaldo nu a bănuit nimic. 
 
Maria Silva a primt 4 ani şi jumătate de închisoare cu suspendare în 2017. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici