Cum a reuşit Toni Petrea să se impună într-o săptămână la FCSB şi care e pericolul pentru antrenor

  • Toni Petrea a câştigat Cupa României la debutul pe banca celor de la FCSB
  • Echipa a câştigat apoi şi în campionat, 1-0 cu Gaz Metan Mediaş
  • Pentru Toni Petrea există însă un pericol mare în ceea ce priveşte credibilitatea sa
510 afișări
Imaginea articolului Cum a reuşit Toni Petrea să se impună într-o săptămână la FCSB şi care e pericolul pentru antrenor
Citeşte toată analiza pe narcisraducan.ro
 
L-am văzut la flash interviu pe Toni Petrea, după victoria de la Mediaş.
 
Până acum, Toni a fost un antrenor secund extrem de util lui Reghe. A jucat fotbal atât cât să înţeleagă perfect fenomenul. Este un tip profesionist, implicat, cu personalitate peste limita statutului din staff. S-a adaptat perfect la profilul asistent managerului ultimilor 10 ani din fotbalul dezvoltat.
 
În plus, Toni stăpâneşte bine arta comunicării, fiind excelent interlocutor.
 
Am simţit momentul să-l avertizez din timp de un fenomen periculos pentru credibilitatea sa în faţa publicului. Un fenomen ce-i poate afecta viitorul profesional.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici