Cum arată clasamentul la finalul turului din sezonul regular al Ligii 1. CFR, liderul campionatului

Meciul de luni seară, Poli Iaşi - FC Botoşani, scor 0-3, a marcat finalul turului din sezonul regular al Ligii 1. După 13 etape, CFR Cluj este liderul campionatului, cu 27 de puncte, în timp ce în subsolul clasamenttului se regăsesc Academica Clinceni, 10 puncte, şi FC Voluntari, şase puncte.

330 afișări
Imaginea articolului Cum arată clasamentul la finalul turului din sezonul regular al Ligii 1. CFR, liderul campionatului

Cum arată clasamentul la finalul turului din sezonul regular al Ligii 1. CFR, liderul campionatului

După turul sezonului regular, FCSB şi Dinamo se află pe locuri de playout. CFR Cluj este lider, cu 27 de puncte. Viitorul se află pe locul doi, cu 25 de puncte, iar Craiova completează podiumul, la două lungimi distanţă de constănţeni. Gaz Metan Mediaş traversează o perioadă nefastă, însă rămâne pe locul patru cu 21 de puncte. FC Botoşani şi Astra Giurgiu sunt pe cinci şi şase, cu câte 19 puncte.

Prima formaţie aflată sub linia de playoff este Poli Iaşi, cu 18 puncte. FCSB are de asemenea 18 puncte, dar un golaveraj mai slab. Pe locul nouă urmează Dinamo, cu 17 puncte. Sepsi OSK a înregistrat nouă remize în primele 13 etape, astfel că se află pe locul 10, cu 15 puncte. Nou-promovata Chindia o urmează în clasament, având acelaşi număr de puncte.

Pe locul de baraj se află Hermannstadt, cu 12 puncte. Sibienii au schimbat deja antrenorul: Costel Enache a fost schimbat cu Eugen Neagoe. A doua nou-promovată, Clinceni, se află pe primul loc retrogradabil, cu 10 puncte. FC Voluntari a reuşit să câştige un singur meci, cu FCSB, şi deţine titlul de „lanternă roşie”, cu numai şase puncte.

Clasament Liga 1, la finalul turului:

1. CFR Cluj - 27 puncte
2. Viitorul - 25 p
3. Universitatea Craiova - 23 p.
4. Gaz Metan Mediaş - 21 p.
5. FC Botoşani - 19 p.
6. Astra Giurgiu - 19 p.
7. Poli Iaşi - 18 p.
8. FCSB - 18 p.
9. Dinamo - 17 p.
10. Sepsi OSK - 15 p.
11. Chindia Târgovişte - 15 p.
12. Hermannstadt - 12 p.
13. Academica Clinceni - 10 p.
14. FC Voluntari - 6 p.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici