Cum arată gazonul Arenei Naţionale cu o zi înainte de Steaua-Twente - FOTO

Primăria Capitalei a pus la dispoziţie imagini cu starea actuală a gazonului Arenei Naţionale, ce va găzdui meciul din 16-imile Europa League dintre Steaua Bucureşti şi Twente Enschede.

2587 afișări
Imaginea articolului Cum arată gazonul Arenei Naţionale cu o zi înainte de Steaua-Twente - FOTO

Cum arată gazonul Arenei Naţionale cu o zi înainte de Steaua-Twente (Imagine: Primăria Capitalei)

"Având în vedere speculaţiile apărute în ultimele zile în ceea ce priveşte Arena Naţională, Primăria Municipiului Bucureşti pune la dispoziţie informaţii şi imagini atât cu gazonul, cât şi cu tribunele şi căile de acces ale acestuia, în vederea corectei informări a opiniei publice", se arată în comunicatul remis de Primăria Capitalei.

Reacţia Primăriei a venit ca urmare a unui articol publicat de cotidianul ProSport, în care erau prezentate imagini cu zăpada de pe gazonul Arenei Naţionale. De asemenea, scaunele şi zona din jurul stadionului erau acoperite de zăpadă.

"Astfel, în prima parte a zilei de astăzi, 15 februarie, a fost ridicată folia protectoare de pe gazon, iar gazonul a fost aerisit, ulterior efectuându-se tratamente de fertilizare. Aceste operaţiuni au rolul de a menţine în conditii optime starea gazonului, în vederea asigurării unui teren de joc bun. Este important de reţinut că prelata folosită pentru a proteja gazonul a fost ridicată numai în momentul în care condiţiile meteo au permis-o. Mai mult, cu toate că timp de 24 de ore în Bucureşti au căzut cantităţi mari de zăpadă, tribunele şi căile de acces din stadion au fost degajate de operatorii de curăţenie cu promptitudine, astfel că în acest moment toate acestea sunt funcţionale, conform imaginilor realizate în această după-amiază şi ataşate comunicatului", se mai arată în comunicatul Primăriei.

"Precizăm că până la ora meciului, programat mâine, 16 februarie, gazonul va continua să fie întreţinut prin căldură, fertilizare şi drenaj", a mai informat Primăria.

Steaua Bucureşti va întâlni joi, de la ora 22.05, în direct la Pro TV, Twente Enschede în primul tur al 16-imilor de finală ale Ligii Europa. Returul este programat o săptămână mai târziu în Olanda.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici