Cum este afectat sportul clujean de închiderea fabricii Nokia de la Jucu

Închiderea fabricii Nokia, din judeţul Cluj, anunţată joi, va afecta şi sportul clujean, campioana României la baschet masculin, "U" Mobitelco, fiind sponsorizată în cupele europene de compania finlandeză.

233 afișări
Imaginea articolului Cum este afectat sportul clujean de închiderea fabricii Nokia de la Jucu

Nokia de la Jucu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am rămas uimit aflând vestea în această dimineaţă, care nu este deloc bună pentru clujeni şi, implicit pentru echipa noastră, care este sponsorizată de Nokia în cupele europene şi este un partener al nostru în ultimii trei ani. Acum o lună am semnat un nou parteneriat pentru cupele europene, care expira la finalul acestui an, iar din luna ianuarie ar fi urmat să discutăm despre prelungirea sa. Încă nu am discutat oficial cu nimeni din cadrul Nokia despre anunţul de astăzi, dar sper să reuşim cât mai repede să comunicăm. Rămâne de văzut dacă echipa va juca în cupele europene cu logo-ul companiei pe piept", a declarat, joi, preşedintele executiv al "U" Mobitelco BT Cluj, Mircea Cristescu, pentru MEDIAFAX.

Oficialul clujean nu a dorit să facă vreun comentariu privind sumele cu care Nokia s-a implicat în sponsorizarea echipei, spunând doar că a fost un partener de încredere.

În sezonul 2011-2012, campioana "U" Mobitelco va evolua în grupele FIBA Eurochallenge, urmând să debuteze în competiţie în luna noiembrie.

Nokia va închide fabrica de la Jucu, judeţul Cluj, în cadrul unui program de eficientizare şi reducere a costurilor, deoarece unităţile de producţie de mare volum din Asia sunt mai eficiente pentru grupul finlandez.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici