Cum i-au ironizat ultraşii de la Inter pe cei la Juventus înainte de startul derby-ului din Serie A

  • Inter Milano şi Juventus Torino se întâlnesc duminică seara în derby-ul campionatului din Serie A.
  • Fanii lui Inter i-au ironizat pe cei de la Juventus înainte de startul meciului de pe Stadio Meazza, desfăşurând mai multe bannere care menţionau controversele bianconerilor de-a lungul anilor.
195 afișări
Imaginea articolului Cum i-au ironizat ultraşii de la Inter pe cei la Juventus înainte de startul derby-ului din Serie A

Sursa foto: Facebook

Este una dintre cele mai mari rivalităţi din fotbalul italian, întâlnirile dintre bianconeri şi nerazzurri fiind deseori caracterizate de tensiuni şi controverse.

Suporterii lui Inter şi-au ironizat rivalii înainte de startul partidei, dezvelind mai multe bannere în Curva Nord, în care au menţionat câteva dintre scandalurile în care a fost implicată Juventus de-a lungul anilor.

Fanii lui Inter au scris: "Cumpărarea de arbitri", "Examene falsificate", "Directori interzişi", "Câştiguri de capital umflate", "Interdicţie europeană", "Bilanţ falsificat" şi "Jucători dopaţi".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici