Cum îşi antrenează Cristiano Ronaldo fiul: "Tu eşti campionul!" - VIDEO

Cristiano Ronaldo arată într-un clip cât de apropiat este de fiul său. Starul lui Real Madrid îşi încurajează băiatul să facă abdomene, la fel ca el, felicitându-l la final: "Tu eşti campionul!".

1325 afișări
Imaginea articolului Cum îşi antrenează Cristiano Ronaldo fiul: "Tu eşti campionul!" - VIDEO

Cum îşi antrenează Cristiano Ronaldo fiul: "Tu eşti campionul!" (Imagine: captura video)

"Eu le-am făcut pe ale mele, e rândul tău acum", îl îndeamnă Ronaldo pe fiul lui să treacă la treabă.

Iar acesta nu ezită deloc, demonstrându-i lui Ronaldo că a moştenit calităţile fizice ale tatălui său. Fără probleme, băiatul completează o serie de 10 abdomene, spre satisfacţia starului lui Real Madrid care, la final, îl ia în braţe şi îl pupă.

"Tu eşti campionul", îi spune, mândru, Ronaldo.

Vedeta lui Real a susţinut că i-ar plăcea ca fiul său să calce pe urmele lui, devenind sportiv de performanţă, dar că va fi mândru de el indiferent de cariera pe care o va avea acesta. "Mi-ar plăcea să fie atras de fotbal, să fie succesorul meu, dar vom vedea ce se va întâmpla. Fiul meu va fi ceea ce va dori", a declarat Ronaldo, citat de dailymail.co.uk.

Cristiano Ronaldo a devenit tată în iulie 2010 şi îşi creşte singur copilul, identitatea mamei lui Cristiano Jr. nefiind dezvăluită, iar aceasta primind peste 15 milioane de dolari pentru a renunţa la drepturile părinteşti.

Cristiano Ronaldo are o avere estimată la 250 de milioane de dolari, potrivit Celebrity Net Worth.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici