Cum se distrează Cristiano Ronaldo în vacanţă

  • Starul Juventus este în vacanţă pe yacht împreună cu familia lui
  • Cristiano s-a scufundat la 14 metri adâncime fără echipament de scafandru
  • Fotbalistul îţi arată încă o dată că el poate orice
268 afișări
Imaginea articolului Cum se distrează Cristiano Ronaldo în vacanţă

Cristiano Ronaldo face scuba diving în vacanţă

Cristiano Ronaldo se bucură de vacanţă alături de cei patru copii şi de iubita lui, Georgiana Rodriguez. Starul de la Juventus a postat o înregistrare pe Instagram, în care se bucură de priveliştea de sub apă. Cristiano a menţionat în această postare că s-a trezit de dimineaţă curios să vadă ce se întâmplă sub apă la adâncime. El a mai sugerat să nu încerci să faci şi tu la fel că ar putea fi periculos.

Filmarea fotbalistului a strâns pe Instagram peste 10 milioane de vizualizări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici