Cum se împart banii pe care Genoa îi vrea pentru Drăguşin. Un club mare profită

Când l-a cedat pe fundaşul român, Juventus Torino şi-a trecut în contract opţiunea de a încasa un procent de 20% dintr-un viitor transfer.

1032 afișări
Imaginea articolului Cum se împart banii pe care Genoa îi vrea pentru Drăguşin. Un club mare profită

Cu titlul „Depăşite Tottenham şi Napoli, Drăguşin este la un pas de Bayern”, publicaţia italiană „La Gazzetta dello Sport” îi dedică un articol stoperului român Radu Drăguşin, tricolorul care fac obiectul unor discuţii aprinse privind un posibil transfer de la Genoa.

Clubul său cere, ca sumă de transfer, 30 de milioane de euro cluburilor care îl doresc pe bucureştean, în cap de listă fiind Tottenham şi Napoli. Pe ultima sută de metri a apărut şi campioana Germaniei, Bayern Munchen, care ar fi făcut o ofertă de 25 milioane de euro plus 5 milioane bonus.

Din suma de cedare, oricare ar fi aceasta, 20% merge la Juventus Torino, fosta proprietară a jucătorului, în baza clauzei pe care piemontezii şi-au trecut-o când l-au cedat la Genoa. Aşadar, Juve ar putea încasa 6 milioane de euro, dacă Genoa l-ar vinde pe român cu 30 de milioane de euro.

Napoli (care îl oferă la schimb şi pe Zanoli) şi AC Milan (care are în vedere includerea în tranzacţie a atacantul Colombo, împrumutat la Monza) sunt celelalte două mari formaţii din Serie A aflate pe urmele lui Drăguşin, scriu italienii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici