Cum se poate califica CFR Cluj în optimile Ligii Campionilor

Campioana României, CFR Cluj, care şi-a asigurat, marţi, prezenţa în primăvara cupelor europene, se poate califica în optimile Ligii Campionilor în următoarele cazuri:

1654 afișări
Imaginea articolului Cum se poate califica CFR Cluj în optimile Ligii Campionilor

Cum se poate califica CFR Cluj în optimile Ligii Campionilor (Imagine: Radu Oltean/Mediafax Foto)

  • Dacă în ultima etapă a grupei H, CFR Cluj învinge, în deplasare, pe Manchester United, iar Galatasaray nu câştigă cu Sporting Braga
  • Dacă în ultima etapă a grupei H, CFR Cluj remizează cu Manchester United, iar Galatasaray pierde cu Sporting Braga

În cazul în care nu se îndeplinesc niciuna dintre cele două condiţii, CFR Cluj va evolua în 16-imile Ligii Europa.

Campioana României, CFR Cluj, s-a calificat pentru prima oară în istorie în primăvara europeană, în urma victoriei, scor 3-1 (3-1), din meciul cu echipa portugheză Sporting Braga, contând pentru etapa a cincea a grupei H a Ligii Campionilor.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici