Cum se va încheia Liga 2 şi ce se întâmplă cu ultimele meciuri din Cupa României. Modificările anunţate de FRF

FRF a anunţat ce se va întâmpla cu meciurile rămase de jucat din acest sezon de Liga a doua şi Cupa României. Decizia a fost luată în urma şedinţei Comitetului Executiv.

768 afișări
Imaginea articolului Cum se va încheia Liga 2 şi ce se întâmplă cu ultimele meciuri din Cupa României. Modificările anunţate de FRF
Astfel, potrivit FRF, la meciurile din semifinalele şi finala Cupei României se va aplica regula celor cinci schimbări permise în timpul regulamentar de joc. Regula va fi folosită şi în Liga 1. 
 
Suspendările pentru cumul de cartonaşe galbene ale jucătorilor celor 6 echipe din play-off-ul de promovare din liga a doua vor fi ridicate. Liga 2 se va încheia printr-un play-off de promovare.

Echipele care vor intra în play-off-ul de promovare din Liga 2

Sunt şase echipe care vor intra în play-off-ul de promovare din Liga 2 şi care se vor lupta pentru accederea în prima ligă. 
 
Acestea sunt: UTA (25 puncte), CS Mioveni (20 puncte), Turris Turnu Măgurele (20 puncte), Campionii FC Argeş (19 puncte), Petrolul (19 puncte), Rapid (19 puncte).
 
FRF a aprobat, de asemenea, şi protocolul realizat împreună cu Ministerul Sănătăţii şi Ministerul Sportului, protocol pe care echipele trebuie să îl respecte la reluarea antrenamentelor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici