Cum şi-a uimit Lionel Messi colegii la antrenamente | VIDEO

Al doilea portar al Barcelonei, Jasper Cillessen, a fost victima lui Lionel Messi la antrenamentele de vineri, 4 ianuarie. Decarul şi căpitanul grupării blaugrana a primit o centrare şi a înscris relaxat în poarta apărată de goalkeeper-ul olandez cu o execuţie impecabilă cu piciorul stâng.

311 afișări
Imaginea articolului Cum şi-a uimit Lionel Messi colegii la antrenamente | VIDEO

Cum şi-a uimit Lionel Messi colegii la antrenamente

Reuşita a fost distribuită pe pagina de Instagram a formaţiei Barcelonei, iar în doar două ore filmuleţul a primit aproximativ 1,5 milioane de "like-uri" şi mii de comentarii.

Lionel Messi are 33 de trofee câştigate alături de echipa blaugrana şi unul cu naţionala Argentinei U21.

Primul meci jucat de Barcelona în 2019 va fi duminică, 6 ianuarie, de la ora 21:45, în deplasare la Getafe. Catalanii sunt lideri în La Liga cu 37 de puncte, iar podimul este ocupat de Atletico Madrid (34 de puncte) şi Sevilla (32 de puncte). Real Madrid este pe patru cu 30 de puncte.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici