Cupa Intercontinentală de Fotbal pentru Nevăzători debutează marţi în India cu România la start

Prima ediţie a Cupei Intercontinentale de Fotbal pentru Nevăzători are loc în perioada 26 septembrie – 2 octombrie la Kochi, în India. În urma tragerii la sorţi pentru faza grupelor, România a fost repartizată în Grupa B, alături de ţara gazdă, Chile, Coreea de Sud şi Kazahstan.

137 afișări
Imaginea articolului Cupa Intercontinentală de Fotbal pentru Nevăzători debutează marţi în India cu România la start

Cupa Intercontinentală de Fotbal pentru Nevăzători debutează marţi în India cu România la start

Duminică, 24 septembrie, tricolorii au efectuat un prim antrenament de la sosirea în India, unde au avut ocazia să se acomodeze cu condiţiile meteo. În această perioadă, la Kochi temperatura este în jur de 30 de grade, dublată de o umiditate sporită.

România va întâlni în primul meci chiar ţara gazdă India, pe 27 septembrie, de la ora 20:30, ora României. În total, 10 reprezentative participă la Cupa Intercontinentală, din Grupa A făcând parte naţionalele din Costa Rica, Grecia, Egipt, Polonia şi Uzbekistan.

Echipele clasate pe primele două locuri în faza grupelor se vor califica în semifinale, în timp ce restul vor juca pentru a stabili ierarhia finală a turneului, astfel: echipele clasate pe locurile 3 pentru poziţiile 5 şi 6, echipele de pe locurile 4 pentru poziţiile 7 şi 8, iar cele de pe locurile 5 pentru poziţiile 9 şi 10.

Echipa României la Cupa Intercontinentală:
Jucători: Vlad Tofan, Cristian Şişlică (portari) – Alexandru Cucu, Cosmin Calotă, Tiberiu Păun, Emanuel Burulea, Nicolae Burulea, Florin Kovacs;
Staff: Sorin Lăpădatu (selecţioner), Florin Jidanu (antrenor secund), Angela Ciubotaru (medic), Florin Şari (oficial FRF)

Programul complet al României:
27 septembrie, ora 20:30 | India – ROMÂNIA
29 septembrie, ora 22:30 | Kazahstan – ROMÂNIA
29 septembrie, ora 22:30 | Coreea de Sud – ROMÂNIA
20 septembrie, ora 22:30 | Chile – ROMÂNIA

Un turneu „verde”

Turneul de la Kochi îţi propune să adopte o „politică verde”, în care organizatorii au încurajat participanţii să fie cât mai responsabili pentru protejarea mediului.

Naţionalele participante au fost încurajate să utilizeze cât mai puţine recipiente de unică folosinţă, să folosească sticle reutilizabile pentru apa furnizată de la dozator şi să parcurgă distanţa de 300 de metri dintre hotel şi terenul de joc pe jos.

De altfel, oraşul însuşi doreşte să fie un model de sustenabilitate, aeroportul din Kochi fiind primul din lume alimentat 100% din surse regenerabile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici