Cupa Ligii Angliei - Man Utd îşi începe apărarea trofeului cu o victorie cu 3-0

Casemiro a marcat un gol şi a dat o pasă de gol, iar Manchester United, deţinătoarea Cupei Ligii Anglie, şi-a început campania de păstrare a trofeului cu o victorie cu 3-0, marţi, pe teren propriu, în faţa rivalei din prima ligă, Crystal Palace, în turul al treilea al competiţiei.

107 afișări
Imaginea articolului Cupa Ligii Angliei - Man Utd îşi începe apărarea trofeului cu o victorie cu 3-0

Cupa Ligii Angliei - Man Utd îşi începe apărarea trofeului cu o victorie cu 3-0

În timp ce echipa lui Erik Ten Hag a depăşit un început dificil de sezon şi s-a calificat fără probleme pe Old Trafford, Wolverhampton Wanderers şi Luton Town din Premier League au fost eliminate de adversari din divizii inferioare.

Wolves a condus cu 2-0 şi apoi a pierdut cu 3-2 pe terenul celor de la Ipswich Town, din Championship (liga a doua), în timp ce Luton, nou-venită în Premier League, a fost învinsă cu 1-0 pe terenul celor de la Exeter City, din League One (liga a treia).

Exeter a rezistat în 10 oameni după ce Demetri Mitchell a fost eliminat pentru al doilea galben la cinci minute după ce a marcat golul său din minutul 83.

Burnley, echipa lui Vincent Kompany, care nu a obţinut nicio victorie în Premier League până acum în acest sezon, a trecut cu 4-0 de Salford City, adversara din League Two (eşalonul patru), cu o echipă de rezerve.

Palace l-a pierdut pe portarul Dean Henderson, semnat de la United în august, acesta accidentându-se după 19 minute de la debutul său la club.

El a fost înlocuit de Sam Johnstone, un alt absolvent al academiei Manchester United, care a scos mingea din plasă două minute mai târziu, când Diogo Dalot l-a servit de pe dreapta pe Alejandro Garnacho, care a marcat nestingherit din centrul careului.

Mijlocaşul brazilian Casemiro a făcut 2-0 în minutul 27, când s-a înălţat în careu şi a trimis o lovitură de cap la colţul lung, după un corner bătut de Mason Mount.

Anthony Martial a marcat al treilea gol în minutul 55, prima sa reuşită a sezonului, valorificând la bara a doua o centrare a lui Casemiro.

Meciul a fost singurul de miercuri seara care a opus două cluburi din prima ligă, cele două urmând să se întâlnească din nou în campionat, sâmbătă, pe Old Trafford.

Internaţionalul marocan Sofyan Amrabat, a debutat pentru United ca fundaş stânga, după ce a venit de la Fiorentina.

"Cred că a fost o seară perfectă", a declarat mijlocaşul defensiv pentru televiziunea Sky Sports.

"I-am spus managerului că joc acolo unde aveţi nevoie de mine, chiar dacă este ca un portar, joc acolo unde pot ajuta echipa. Astăzi a fost fundaş stânga, dar am avut un rol puţin liber".

Middlesbrough s-a impus cu 2-0 pe terenul celor de la Bradford City, din liga a doua, iar Mansfield Town, din liga a doua, a învins la penalty-uri pe Peterborough United, din Ligue One, cu 3-1, după ce meciul s-a încheiat la egalitate, 2-2.
Sutton United, ultima clasată în campionat, a pierdut cu 2-1 pe terenul lui Port Vale, din League One.

Tragerea la sorţi pentru runda a patra va avea loc după meciurile de miercuri, cu 12 cluburi din Premier League în acţiune.

Meciul vedetă al serii se joacă între Newcastle United, finalista învinsă anul trecut, şi Manchester City, campioana din Premier League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici