CUPA MONDIALĂ - Antrenorul Germaniei, după victoria din sferturi: Cred că putem merge până la capăt

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, are încredere în echipa sa şi crede că aceasta "poate merge până la capăt" la Cupa Mondială, după succesul din sferturi contra Franţei, scor 1-0, vineri, pe Maracana.

203 afișări
Imaginea articolului CUPA MONDIALĂ - Antrenorul Germaniei, după victoria din sferturi: Cred că putem merge până la capăt

Joachim Low (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Am jucat bine cu Franţa, cele două echipe s-au apărat bine, au fost bune şi în atac, dar ocaziile nu s-au concretizat. Nu ştiu cine va fi adversarul nostru în semifinale. Deja am obţinut un rezultat foarte bun şi faptul că suntem constant la acest nivel vorbeşte de la sine. Noi avem jucători de mare calitate şi de aceea cred că putem merge până la capăt", a declarat Low.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale, după ce a învins, vineri, pe arena Maracana din Rio de Janeiro, cu scorul de 1-0 (1-0), selecţionata Franţei, în sferturile de finală ale competiţiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Hummels în minutul 13.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici