Cupa Mondială: Brazilia - Germania, cel mai comentat meci pe Twittter. Un RECORD de peste 35,6 milioane de mesaje a fost înregistrat

Partida dintre reprezentativele Braziliei şi Germaniei, contând pentru semifinalele Cupei Mondiale, a devenit cel mai comentat eveniment sportiv pe Twitter, înregistrându-se un număr de peste 35,6 milioane de mesaje.

340 afișări
Imaginea articolului Cupa Mondială: Brazilia - Germania, cel mai comentat meci pe Twittter. Un RECORD de peste 35,6 milioane de mesaje a fost înregistrat

Cupa Mondială: Brazilia - Germania, cel mai comentat meci pe Twittter. Un RECORD de peste 35,6 milioane de mesaje a fost înregistrat (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Recordul precedent era deţinut de ediţia a 48-a a Super Bowl (finala ligii profesioniste de fotbal american), din 2 februarie, care a provocat peste 25 de milioane de comentarii pe Twitter.

Până aseară, cel mai comentat meci pe Twitter de la Cupa Mondială era cel dintre Brazilia şi Chile, din optimile de finală, care a produs peste 16,3 milioane de postări.

Golul al cincilea reuşit de germani prin Sami Khedira a suscitat cele mai multe comentarii, 580.166 de postări într-un minut.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în finala Cupei Mondiale, după ce a învins, marţi, la Belo Horizonte, cu scorul de 7-1 (5-0), selecţionata Braziliei, în semifinalele competiţiei.

Golurile Germaniei au fost marcate de Muller '11, Klose '23, Kroos '24, '26, Khedira '29 şi Schurrle '69 şi '79.

Pentru Brazilia a înscris Oscar '90+1.

Germania joacă duminică pentru un al patrulea titlu mondial, după cele din 1954, 1974 şi 1990.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici