CUPA MONDIALĂ: Columbia - Coasta de Fildeş, scor 2-1, în grupa C

Echipa naţională a Columbiei a învins, joi, la Brasilia, cu scorul de 2-1 (0-0), reprezentativa Coastei de Fildeş, într-un meci din etapa a doua a grupei C a Cupei Mondiale.

194 afișări
Imaginea articolului CUPA MONDIALĂ: Columbia - Coasta de Fildeş, scor 2-1, în grupa C

CUPA MONDIALĂ: Columbia - Coasta de Fildeş, scor 2-1, în grupa C (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile columbienilor au fost marcate de James Rodriguez '64 şi Quintero '70, în timp ce pentru ivorieni a înscris Gervinho, în minutul 74.

Columbia: Ospina - Zuniga, Zapata, Yepes, Armero (Arias '72) - Aguilar (Mejia '79), C. Sanchez - Cuadrado, J. Rodriguez, Ibarbo (Quintero '53) - Gutierrez Selecţioner: Jose Pekerman.

Coasta de Fildeş: Barry - Aurier, Bamba, Zokora, Boka - Serey Die (Bolly '73), Yaya Toure, Tiote - Gervinho, Bony (Drogba '60), Gradel (Kalou '67). Selecţioner: Sabri Lamouchi.

Cartonaşe galbene: Zokora '55, Tiote '90.

Arbitri: Howard Webb (Anglia) - Michael Mullarkey (Anglia), Darren Cann (Anglia) - Victor Carrillo (Peru).

În celălalt meci al grupei C se întâlnesc, de la ora 01.00, Japonia şi Grecia.

Fundaşul ivorian Didier Zokora a primit un cartonaş galben şi va fi suspendat pentru partida cu Japonia.

Fundaşul columbian Mario Yepes a jucat meciul 100 pentru naţionala sud-americană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici