Cupa României: Astra învinge Dinamo. A doua finalistă se decide miercuri seara, în meciul Viitorul Pandurii-Craiova

  • Dinamo-Astra 1-1 la general, 4-5 după lovituri de departajare
  • La finala Cupei României vor fi prezenţi 7.500 de fani în tribune
  • Viitorul Pandurii-Craiova se joacă miercuri, de la ora 20:30
130 afișări
Imaginea articolului Cupa României: Astra învinge Dinamo. A doua finalistă se decide miercuri seara, în meciul Viitorul Pandurii-Craiova

Cupei României. Astra învinge Dinamo şi ajunge în finală

Cupa României şi-a decis prima finalistă din acest sezon la penalty-uri - Astra Giurgiu.

Chiar dacă Dinamo a câştigat în timpul regulamentar prin golul senzaţional al lui Radu, eşecul din tur a dus meciul în prelungiri, iar apoi la penalty-uri. După 4 lovituri de departajare, dinamoviştii au crezut că li s-au aliniat astrele, dar s-au oprit la Giurgiu. Mihaiu a ratat halucinant aceeaşi lovitură de două ori, apoi a ratat şi Nepomuceno, iar giurgiuvenii nu au iertat. Au câştigat cu 5-4 după penalty-uri şi se vor revedea cu fanii lor pe 22 mai, la Ploieşti, în marea finală.
 
După meci, antrenorul Astrei, Ionuţ Badea, care a şi debutat pe banca giurgiuvenilor aseară, şi-a amintit şi de situaţia din campionat şi a spus că nu se teme de retrogradare.
 
„De obicei nu te caută nimeni când le e bine. Normal că sunt situaţii pe care noi, antrenorii, le gândim, încercăm să fie cât mai bine, dar din propria mea experienţă, şi nu e puţină, nu există zonă de confort. Mai mult decât atât, pentru mine e o provocare, întotdeauna mi-au plăcut aceste provocări”, a spus Ionuţ Badea pentru LookSport.
 
În finală, Astra se va duela cu învingătoarea dintre Craiova şi Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În tur, Craiovenii au câştigat cu 3-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici