Cupa României la fotbal. Universitatea Craiova a eliminat campioana CFR. Dan Petrescu, al treilea eşec de la revenire

  • Universitatea Craiova, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), joi seara, pe teren propriu, în ultimul meci din şaisprezecimile de finală.
  • Unicul gol al partidei a fost reuşit de francezul Lyes Houri (63), cu un şut de la circa 24 de metri.
  • Aceasta a fost a treia oară când se întâlnesc cele două echipe în acest sezon, după ce Universitatea a câştigat Supercupa (la loviturile de departajare), iar campioana CFR a câştigat luni, pe teren propriu, cu 1-0, în Liga I.
515 afișări
Imaginea articolului Cupa României la fotbal. Universitatea Craiova a eliminat campioana CFR. Dan Petrescu, al treilea eşec de la revenire

Dan Petrescu, al treilea eşec de la revenire

CFR a suferit al treilea eşec în patru meciuri de la revenirea antrenorului Dan Petrescu. La final, antrenorul campioanei a tras concluziile, criticând dur şi publicul oltean, care l-a contestat în timpul partidei.

„În primul rând, tragerea la sorţi a fost incredibilă. Primele două echipe trase au fost Craiova şi CFR. Celelalte au jucat cu echipe din C. Cei care fac tragerea să se gândească la asta. Noi să nu fim capi de serie...

Cred că jucătorii au dat totul, au fost foarte organizaţi. N-am ce să le reproşez. Nici nu-i cunosc foarte bine, i-am antrenat câteva zile pe unii dintre ei, ca Gondiu sau Celar. Avem 4 atacanţi care nu joacă, accidentaţi.

Băieţii au încercat. N-au fost multe ocazii. Pe final, cu puţin noroc, puteam egala. Totuşi, echipa mai bună a câştigat. Poate portarul putea să facă mai multe la gol, dar până nu revăd faza n-aş vrea să vorbesc mai multe”, a declarat Dan Petrescu.

În optimi s-au calificat zece formaţii de Liga I, FC Voluntari, FC U Craiova, FC Rapid, FC Argeş, Chindia Târgovişte, Gaz Metan Mediaş, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, FCSB, Dinamo, Universitatea Craiova, patru din ligă secundă, FC Hermannstadt, Poli Timişoara, Dunărea Călăraşi şi FC Buzău, şi două din liga a treia, CS Minaur Baia Mare şi CSO Filiaşi.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici