Cupa României la masculin se va disputa la Sibiu

Meciurile din Cupa României la handbal masculin, în care vor fi angrenate echipele de pe locurile 1-8 în Liga Naţională, se vor disputa la Sala Transilvania din Sibiu, între 14 şi 17 mai, conform anunţului FR Handbal.

7 afișări

În faza sferturilor se va juca în conformitate cu Tabela Berger (locul 1 cu locul 8, locul 2 cu locul 7, locul 3 cu locul 6 şi locul 4 cu locul 5), meciurile fiind programate în 14 mai. O zi mai târziu vor avea loc semifinalele (de la orele 16.00 şi 18.00), iar după o zi liberă, în 17 mai, de la ora 11.00, se va juca finala Cupei României.

Competiţia similară la feminin nu se va disputa în sezonul 2008-2009, după ce membrii Comisiei Tehnice din cadrul FR Handbal au votat ca în Cupa Cupelor, unde normal ar fi urmat să joace câştigătoarea cupei, să participe în ediţia viitoare, formaţia clasată pe locul secund în Liga Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici