CUPA ROMÂNIEI: Petrolul Ploieşti a învins FC Vaslui, scor 4-2 după prelungiri, şi s-a calificat în semifinale

Echipa Petrolul Ploieşti, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în semifinalele Cupei României - Timişoreana, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-2 după prelungiri, formaţia FC Vaslui, în sferturile de finală ale competiţiei.

1232 afișări
Imaginea articolului CUPA ROMÂNIEI: Petrolul Ploieşti a învins FC Vaslui, scor 4-2 după prelungiri, şi s-a calificat în semifinale

Petrolul Ploieşti a învins FC Vaslui, scor 4-2 după prelungiri, şi s-a calificat în semifinale (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Fernandez '37, Hoban '90+3, Geraldo '99 şi Romario '103, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Celeban, în minutele 27 şi 70.

0-1: Sânmărtean a centrat din partea stângă şi Celeban a înscris cu o lovitură de cap din 3 metri.

1-1: Cerniauskas a respins în faţă un şut al lui Hamza şi Fernandez a reluat balonul în plasă de la 9 metri.

1-2: Sânmărtean a executat un corner de pe partea stângă în faţa porţii lui Bornescu şi Celeban a introdus balonul în plasă din 2 metri.

2-2: Boudjemaa a executat o lovitură de colţ de pe partea dreaptă şi Hoban a înscris cu capul de la 11 metri.

3-2: Teixeira a executat un corner de pe partea stângă, Sălăgeanu a respins greşit balonul şi Geraldo a înscris cu un şut din 6 metri.

4-2: Romario a înscris cu un şut în forţă de la 19 metri.

Petrolul Ploieşti: Bornescu - Alcenat, Geraldo, Benga (Camara '73), Guilherme - Romario, Hoban - Fernandez (Boudjemaa '71), Albin, Teixeira - Hamza (De Lucas '82). Antrenor: Cosmin Contra.

FC Vaslui: Cerniauskas - Celeban, Prahici, Cordoş, Muşat (Ortiz '72) - Caue, Madson - Sălăgeanu, Antal, Sânmărtean (Pătulea '88) - Temwanjera (Balaur '106). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Teixeira '17, Hamza '48, Guilherme '79 / Caue '22, Prahici '33.

Arbitri: Cristian Balaj (central) - Valentin Avram, Vladimir Urzică (asistenţi) - George Rădulescu (rezervă).

Observatori: Corneliu Fecioru, Paul Cazan.

La partida de la Ploieşti au asistat aproximativ 8.000 de spectatori.

Galeria Petrolului Ploieşti a protestat în urma incidentelor cu jandarmii de dinaintea meciului de campionat cu Steaua şi au intrat în peluza stadionului Ilie Oană în minutul 10. Până la intrarea suporterilor, în peluză a fost afişat următorul banner: "Domneşti, Ploieşti, Pungeşti...România, unde eşti?".

În semifinalele Cupei României - Timişoreana s-a mai calificat echipa Astra Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici