Curcă: Ar trebui să demonstrăm că merităm să jucăm în Liga I

Portarul George Curcă a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Farul Constanţa trebuie să demonstreze, "în ceasul al 12-lea", că merită să joace în Liga I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

"Nu cred că se mai joacă fotbal de calitate. Nu vorbesc numai de noi, ci şi de celelelate echipe. Miza este foarte mare şi pentru cupele europene şi pentru retrogradare şi este greu jocul când miza te apasă. Avem un program foarte bun şi cred că în ceasul al 12-lea ar trebui să demonstrăm că merităm să jucăm în Liga I. Dacă din astea patru jocuri nu scoatem maxim, atunci nu mai putem emite pretenţii. Este greu să mai sperăm la minuni, dar este şansa noastră", a spus Curcă.

Mijlocaşul Florin Pătraşcu consideră că jocul Farului "a lăsat de dorit" în unele meciuri. "Suntem foarte conştienţi că odată cu eşecul de la Braşov şansele noastre s-au diminuat. E adevărat că în unele meciuri nu numai arbitrajele ci şi jocul nostru a lăsat mult de dorit. Fiind o echipă foarte tânără, au apăsat şi problemele şi presiunea meciului", a explicat el.

Consilierul tehnic Cristian Cămui a declarat că acest retur de campionat este pentru Farul cel mai ruşinos. "Ca la toate meciurile de până cum, ne-am propus să jucăm bine şi să câştigăm partida cu FC Argeş, să acumulăm puncte. Vom încerca să jucăm cât mai bine, dar fără concentrare şi fără determinare pe toată durata partidei nu vom putea reuşi. Atâta timp cât mai avem şanse teoretice să scăpăm de la retrogradare, trebuie să ni le jucăm până la sfârşit. Nu este doar vina consilierului tehnic că nu s-a câştigat niciun punct în ultimele şase etape. Toţi avem o parte de vină, ştiu ce am preluat, mi-am asumat responsabilitatea, vine e şi a jucătorilor şi a conducerii administrative. Este cel mai ruşinos retur al Farului", a afirmat Cămui.

Farul Constanţa va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 19.00, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a XXXI-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici