Cutremur la Paris: după călătoria neautorizată în Arabia Saudită, PSG l-a suspendat pe Messi pentru două săptămâni

Clubul de fotbal Paris Saint-Germain l-a suspendat pe Lionel Messi cu efect imediat, a dezvăluit publicaţia franceză L'Equipe.

936 afișări
Imaginea articolului Cutremur la Paris: după călătoria neautorizată în Arabia Saudită, PSG l-a suspendat pe Messi pentru două săptămâni

Cutremur la Paris: după călătoria neautorizată în Arabia Saudită, PSG l-a suspendat pe Messi pentru două săptămâni

Motivul acestei măsuri disciplinare este plecarea „Puricelui”, pentru două zile, fără acordul clubului. Argentinianul s-a dus în Arabia Saudită.

Toată lumea speculează că este un preambul al despărţirii care se profilează pentru la vară, când campionul mondial s-ar putea întoarce la Barcelona.

Ca urmare a acestei suspendări, Messi nu va putea juca sau antrena în aceste două săptămâni şi nu va fi plătit în perioada respectivă.

De şapte ori câştigătoar al Balonului de Aur, Messi va rata următoarele două meciuri din La Liga, duminică, la Troyes, şi acasă, cu Ajaccio, pe 13 mai.

Primul meci de după suspendare va fi împotriva formaţiei Auxerre, unde apără românul Ionuţ Radu, pe 21 mai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici