Cvadrupla campioană olimpică Wang Meng a confirmat că va lipsi de la Soci

Sportiva chineză Wang Meng, multiplă campioană mondială şi olimpică la patinaj viteză, a confirmat că va lipsi de la JO de iarnă de la Soci, din cauza unei fracturi la gleznă.

67 afișări
Imaginea articolului Cvadrupla campioană olimpică Wang Meng a confirmat că va lipsi de la Soci

Wang Meng (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

Wang Meng, cea mai titrată sportivă chineză la JO de iarnă, a declarat pentru televiziunea publică CCTV că nu are nicio şansă să participe la Jocurile Olimpice de la Soci.

Absenţa patinatoarei în vârstă de 28 de ani este o lovitură importantă pentru China: Wang Meng a câştigat trei din cele cinci medalii de aur ale chinezilor de la JO de la Vancouver, în 2010.

Wang a suferit o dublă fractură, în timpul unui antrenament la Shanghai, săptămâna trecută.

Wang Meng a câştigat trei medalii de aur la JO din 2010 şi una de aur, una de argint şi una de bronz la Torino, în 2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici