D. Munteanu: Vreau să terminăm turul cu o victorie

Antrenorul Dorinel Munteanu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că îşi doreşte ca echipa Steaua să încheie turul Ligii I cu o victorie în meciul cu Unirea Urziceni, dar pentru acest lucru vrea să vadă la jucătorii săi determinare şi dorinţă.

7 afișări
Imaginea articolului D. Munteanu: Vreau să terminăm turul cu o victorie

D. Munteanu: Vreau să terminăm turul cu o victorie

"Jucăm împotriva liderului, un lider care îşi merită poziţia în clasament, echipă pe care o respectăm, dar împotriva căreia vrem să câştigăm. Este un meci foarte greu, declaraţiile pline de modestie ale conducerii Unirii Urziceni nu mă influenţează. Faptele lor vorbesc şi faptele contează. Vrem să terminăm acest an cu o victorie în campionat, dar pentru asta vreau să văd la echipa mea determinare şi dorinţă. Mi-aş dori să vină cât mai mulţi suporteri la meci, pentru că echipa are mare nevoie de ei. E ca un test în vederea meciului cu Fiorentina", a declarat Dorinel Munteanu.

Dorinel Munteanu a declarat că doi jucători ai săi, Pawel Golanski şi Janos Szekely, sunt accidentaţi.

Tehnicianul stelist crede că Dinamo va câştiga meciul din această seară cu FC Argeş.

Munteanu a făcut referire şi la faptul că Mirel Rădoi a declarat, în revista clubului, că vrea să plece de la Steaua: "Dacă Rădoi va pleca în iarnă, sper să plece după două victorii din ultimele două meciuri, dar nu cred că va pleca. Cazul Dică a arătat încă o dată că în străinătate nu e uşor să rezişti ca fotbalist român".

Meciul Steaua - Unirea Urziceni se dispută, luni, de la ora 20.30, în ultima etapă a turului Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici