Dacă nu se înţelege până mâine cu Dinamo, Pandurii nu va fi programată în campionat

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că a înştiinţat clubul Pandurii Târgu Jiu, că în cazul în care nu ajunge la un acord cu FC Dinamo până joi, echipa antrenată de Sorin Cârţu nu va fi programată în etapa a VIII-a a Ligii I.

14 afișări
Imaginea articolului Dacă nu se înţelege până mâine cu Dinamo, Pandurii nu va fi programată în campionat

Preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu (Imagine: Darius Mitrache/Mediafax Foto)

"Eu nu am făcut decât să pun în aplicare deciziile comisiilor jurisdicţionale. Am luat în discuţie astăzi în Comitetul Executiv decizia neprogramării echipei Pandurii. Am trimis deja hârtie către Pandurii prin care îi înştiinţam, şi, dacă până mâine nu va rezolva litigiul pe care îl au cu Dinamo, nu vor fi programaţi în campionat. Asta este prima măsură împotriva clubului Pandurii, propunea de dezafiliere urmând să fie luată într-o altă şedinţă a Adunării Generale dacă nu se stinge litigiul", a declarat Dragomir.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, declarase la începutul lunii, că oficialii clubului Pandurii Târgu Jiu au timp până la 23 septembrie să retragă plângerea din instanţele civile în cazul Ilie Iordache, în caz contrar urmând să suporte pedepsele pentru încălcarea statului FRF.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici