„Dacă Rafa nu s-ar fi accidentat, ar fi fost pe primul loc", spune unchiul spaniolului, Toni Nadal

Toni Nadal nu-l mai antrenează de ceva vreme pe Rafael Nadal, dar unchiul său este în continuare un susţinător fervent al nepotului său, iar ultimele sale comentarii l-au luat la ţintă pe Djokovic.

169 afișări
Imaginea articolului „Dacă Rafa nu s-ar fi accidentat, ar fi fost pe primul loc", spune unchiul spaniolului, Toni Nadal

Nadal a devenit recent primul jucător de tenis care a câştigat 21 de trofee de Mare Şlem, odată cu triumful său surprinzător de la Australian Open. Este un eveniment în care Djokovic a dominat din punct de vedere istoric şi era de aşteptat să facă acest lucru încă o dată. Controversele legate de statutul său medical au făcut ca Djokovic să fie expulzat din ţară înainte de începerea evenimentului.

Toni Nadal l-a lăudat pe nepotul său pentru ceea ce a făcut şi, în acelaşi timp, l-a luat la ţintă pe Djokovic spunând că Nadal ar fi fost numărul unu dacă nu s-ar fi accidentat.

„Astăzi, Djokovic este numărul unu în lume, dar numai pentru că Rafa nu a putut evolua tot sezonul. Dacă nu ar fi fost atât de accidentat, ar fi fost numărul unu. Nu există o mare diferenţă între el şi Djokovic şi Federer", a spus spaniolul, citat de novosti.rs.

Este un comentariu interesant care, din punct de vedere tehnic, ar putea avea un oarecare sens, deoarece e greu de apreciat cum ar fi fost sezonul dacă Nadal ar fi fost complet sănătos. Pe parcursul întregului an 2019, Nadal a fost în cea mai bună formă la Australian Open, iar Djokovic a câştigat acel eveniment, chiar dacă nu au jucat unul împotriva celuilalt. La Roma, Nadal l-a întrecut pe Djokovic după ce sârbul a fost nevoit să joace două meciuri în decurs de câteva ore.

La Openul Franţei, unde Nadal se confrunta deja cu probleme grave la picior, Djokovic s-a dovedit mai bun, câştigând în patru seturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici