Dacian Varga: Am mulţi prieteni la Dinamo, dar vreau să-i bat, ca apoi să râd de ei

Fotbalistul echipei Sportul Studenţesc, Dacian Varga, a declarat, vineri, că îşi doreşte să învingă Dinamo, adversara din etapa a II-a a Ligii I, pentru ca apoi să râdă de prietenii săi din lotul formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

117 afișări
Imaginea articolului Dacian Varga: Am mulţi prieteni la Dinamo, dar vreau să-i bat, ca apoi să râd de ei

Dacian Varga: Am mulţi prieteni la Dinamo, dar vreau să-i bat, ca apoi să râd de ei (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Este bine că meciul se joacă seara, e mai răcoare. Nu-mi este frică de Dinamo, dar îi respectăm şi nu vom merge acolo să ne apărăm. Am foarte mulţi prieteni dinamovişti şi am un motiv în plus să îi bat, ca după aceea să rând de ei. Cred că domnul Andone nu s-ar supăra dacă am câştiga noi, pentru că a antrenat aici, iar el iubeşte Sportul", a spus Varga, care speră să se repete rezultatul din 29 aprilie 2006, când Sportul s-a impus cu 5-4 pe stadionul Dinamo.

Mijlocaşul Viorel Ferfelea speră ca Sportul Studenţesc să nu ajungă să se lupte pentru evitarea retrogradării. "Am dori să luăm campionatul dacă se poate, dar e greu după ce am stat patru ani în Liga a II-A şi sperăm să nu ne luptăm pentru evitarea retrogradării", a precizat Ferfelea.

Sportul Studenţesc va întâlni duminică, de la ora 21.00, în deplasare, echipa Dinamo, în etapa a II-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici