Dacian Varga: Voi da în judecată LPF

Jucătorul echipei Rapid, Dacian Varga, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că va acţiona în instanţă Liga Profesionistă de Fotbal, după ce Comisia de Disciplină a LPF a decis ca gruparea giuleşteană să piardă la "masa verde" meciul cu FC Timişoara.

146 afișări
Imaginea articolului Dacian Varga: Voi da în judecată LPF

Dacian Varga: Voi da în judecată LPF (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

"Săptămâna viitoare mă voi consulta cu un avocat, am stabilit deja asta şi voi da în judecată Liga. Nu ştiu dacă voi cere 500.000 de euro, cât spunea domnul Andone (n.r. - tehnicianul Rapidului, Ioan Andone), asta voi stabili împreună cu avocatul meu. Să vedem, în funcţie de ce spune şi avocatul, voi merge mai întâi la comisiile sportive şi apoi la tribunal", a declarat Dacian Varga.

Varga a calificat drept incorectă decizia de vineri a Comisiei de Disciplină a LPF. "Normal că nu este corectă această decizie, pentru că Rapid a câştigat punctele acelea pe teren şi au muncit pentru acea victorie şi ceilalţi colegi, nu numai eu şi Bălan. În al doilea rând, este o decizie incorectă în ceea ce ne priveşte pe noi, pentru că prea au lălăit-o şi eu cu Bălan nu am putut juca", a mai spus jucătorul rapidist.

Comisia de Disciplină a LPF a decis, vineri, ca echipa Rapid să piardă, cu scorul de 0-3, meciul cu FC Timişoara, din etapa a XX-a a Ligii I, considerând că jucătorii rapidişti Dacian Varga şi Tiberiu Bălan nu aveau drept de joc în partida disputată pla 5 martie şi încheiată cu victoria rapidiştilor cu scorul de 1-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici