Daily Mirror: Capello va semna astăzi contractul cu FA

Cotidianul Daily Mirror notează că tehnicianul italian Fabio Capello va semna, joi, un contract de doi ani şi jumătate cu Federaţia Engleză de Fotbal (FA), înţelegere conform căreia va avea un salariu anual de 4 milioane de lire sterline ca selecţioner al Angliei.

1 afișare
Imaginea articolului Daily Mirror: Capello va semna astăzi contractul cu FA

Daily Mirror: Capello va semna astăzi contractul cu FA

Potrivit sursei citate, Capello va fi prezentat oficial, vineri, de conducerea FA.

Jurnalul menţionează că Fabio Capello s-a deplasat, miercuri, la Londra, unde a avut o întâlnire cu directorul general al FA, Brian Barwick, şi cu responsabilul pentru dezvoltare Trevor Brooking, iar după câteva ore a plecat în Italia, lăsându-i pe avocaţii săi să se ocupe de detaliile contractului.

Potrivit Daily Mail, Capello va avea un salariu anual de aproximativ 6 milioane de lire sterline, cu 20 la sută mai mare decât cel pe care l-a avut Sven Goran Eriksson, şi va deveni cel mai bine plătit antrenor din istorie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici