Damian Militaru: E dureros că foştii jucători ai Stelei nu prea mai sunt băgaţi în seamă

Antrenorul secund al formaţiei Jiul Petroşani, Damian Militaru, s-a arătat dezamăgit de modul cum sunt trataţi jucătorii generaţiei de aur a echipei Steaua, din care a făcut şi el parte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5 afișări

Damian Militaru, de cinci ori campion al României, câştigător a trei trofee Cupa României şi prezent trei ani consecutiv în Liga Campionilor cu Steaua, este dezamăgit că fotbaliştii care au adus Cupa Campionilor în 1986 la Bucureşti nu prea mai sunt băgaţi în seamă. "Îi doresc Stelei multe cupe de acum înainte, dar este supărător că foştii ei jucători nu prea mai sunt băgaţi în seamă. Este chiar dureros, pentru că nu ştiu când o echipă de club din România va mai aduce un asemenea trofeu", a spus Militaru.

Actualul antrenor s-a arătat rezervat în ceea ce priveşte şansele Stelei la obţinerea titlului de campioană anul acesta: "Nu mă pronunţ, dar o echipă mare e aceea care şi atunci când joacă prost câştigă. Nu vreau să dau un pronostic cu privire la cine va lua campionatul, pentru că nu vreau să-mi fac duşmani".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici