Damila Măciuca, pe placul lui Rednic: Este o tragere la sorţi bună

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, luni, după tragerea la sorţi a 16-imilor Cupei României, în urma căreia s-a stabilit că Petrolul Ploieşti va întâlni echipa Damila Măciuca, că indiferent de adversară formaţia sa trebuie să câştige, deaoarece are ca obiectiv trofeul.

182 afișări
Imaginea articolului Damila Măciuca, pe placul lui Rednic: Este o tragere la sorţi bună

Rednic, despre meciul cu Damila Măciuca: Este o tragere la sorţi bună (Imagine: Liviu Chirica / MediafaxFoto)

"Este o tragere bună. Nu am foarte multe informaţii despre Damila, dar ştiu că a promovat în acest sezon în eşalonul secund şi că a început bine campionatul. Oricum, contează mai puţin cu cine jucăm, pentru că, indiferent de adversar, trebuie să câştigăm, obiectivul nostru fiind acela de a cuceri trofeul", a spus Rednic.

Damila Măciuca a promovat, în această vară, în Liga a II-a, avându-l la conducerea tehnică pe fostul internaţional Erik Lincar. Meciurile de pe teren propriu şi le dispută la Drăgăşani, acolo unde, în debutul acestui campionat, a învins echipele FCM Târgu Mureş şi Voinţa Sibiu, cu acelaşi scor, 2-0.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici