Damjan Djoković a fost transferat de la CFR Cluj la formaţia turcă Çaykur Rizespor

CFR Cluj a anunţat luni că a ajuns la un acord cu formaţia Çaykur Rizespor pentru transferul lui Damjan Djoković.

294 afișări
Imaginea articolului Damjan Djoković a fost transferat de la CFR Cluj la formaţia turcă Çaykur Rizespor

Damjan Djoković a fost transferat de la CFR Cluj la formaţia turcă Çaykur Rizespor

„Clubul CFR 1907 Cluj şi formaţia Çaykur Rizespor din prima ligă turcă au ajuns la o înţelegere privind transferul definitiv al lui Damjan Djoković”, a anunţat CFR Cluj pe pagina de Facebook.

Mijlocaşul croat a ajuns la CFR Cluj în sezonul 2013-14.

„Cu o vastă experienţă la formaţii din Italia, Franţa, Germania sau ţara natală, Damjan a revenit în Gruia în septembrie 2017, fiind unul dintre protagoniştii parcursului memorabil din ultimii ani al clubului nostru”, au transmis reprezentanţii echipei clujene.

Damjan Djoković pleacă în Turcia după ce a cucerit trei titluri de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20), respectiv o Supercupă a României (2018), având totodată evoluţii remarcabile în cupele europene pentru CFR Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici