Dan Alexa revine în activitate şi va juca la FC Bazos

Antrenorul nou-promovatei în Liga I ACS Poli Timişoara, Dan Alexa, a decis să-şi reia activitatea de jucător, urmând a evolua la echipa FC Bazos, informează site-ul grupării din Liga a V-a.

356 afișări
Imaginea articolului Dan Alexa revine în activitate şi va juca la FC Bazos

Dan Alexa revine în activitate şi va juca la FC Bazos (Imagine: Alexandru Hreniuc/Arhiva Mediafax Foto)

"Căpitan de echipă la Poli Timişoara, jucător la Dinamo şi Rapid, Dan Alexa nu mai are nevoie de nicio prezentare. Îi urăm bun venit în familia FC Bazos oferindu-i tricoul cu nr 5. Sub egida «Ajută fotbalul la sate» demarată de clubul nostru, sperăm ca «chirurgul» să ne ajute cu tot ce poate în teren din vasta sa experienţă de fotbalist şi să ofere încredere tinerilor coechipieri, alături de antrenorul Sorin Tomos, cel căruia ii revine un mare merit în realizarea acestui transfer", a notat sursa citată.

În vârstă de 35 de ani, Alexa s-a retras din activitate la începutul anului 2014, după ce a evoluat ultima dată în Cipru, la Anorthosis Famagusta. El şi-a început imediat cariera de antrenor, preluând conducerea tehnică a echipei ACS Poli Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici