Dan Fâşie, medalie de aur la Cupa Mondială de judo de la Bucureşti

Sportivul Dan Fâşie a câştigat sâmbătă medalia de aur la categoria 66 de kilograme, la etapa de Cupa Mondială de judo masculin, de la Bucureşti.

139 afișări
Imaginea articolului Dan Fâşie, medalie de aur la Cupa Mondială de judo de la Bucureşti

Dan Fâşie (s), medalie de aur la Cupa Mondială de judo de la Bucureşti

Dan Fâşie a câştigat grupa B, după trei lupte în care a trecut de adversari din Franţa, Spania şi Ucraina, pentru ca în semifinale să-l învingă şi pe armeanul Armen Nazaryan. În ultimul act, Fâşie l-a învins pe francezul David Larose.

Celelalte rezultate înregistrate de sportivii români în prima zi a Cupei Mondiale de la Bucureşti sunt următoarele:

Cat. 60 kg - Farkaş Bertalan, Amado Claudiu Lazea şi Florin Hârleţ, eliminaţi în turul II;

Cat. 66 kg - Mircea Lazea, eliminat în turul I, Szoke Laszlo, eliminat în turul II, iar Cătălin Brătulescu în turul III;

Cat. 73 kg - Costel Dănculea, Ştefan Bicişan şi Kolumban Şandor, eliminaţi în turul II, Adrian Merge, finalist al grupei C, dar eliminat ulterior în recalificări de francezul Jonathan Allardon. Merge a ocupat locul 5.

Sportivii de la categoriile 81, 90, minus 100 şi plus 100 kilograme vor evolua duminică.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici