Dan Petrescu a fost înjurat şi s-a certat cu fanii arădeni

Antrenorul echipei Unirea Urziceni, Dan Petrescu, a fost înjurat, sâmbătă, de către suporterii formaţiei UTA Arad, iar la finalul meciului s-a certat cu aceştia, din cauza penaltiului acordat grupării ialomiţene în minutele de prelungire ale primei reprize.

18 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu a fost înjurat şi s-a certat cu fanii arădeni

Dan Petrescu a fost înjurat şi s-a certat cu fanii arădeni (Imagine: Mediafax Foto)

Fundaşul echipei Unirea Urziceni, George Galamaz, a fost faultat în minutul 45+1 de către Ibeh. În urma acestui penalti, Mara a stabilit scorul final, 2-1 în favoarea ialomiţenilor. La finalul partidei, când a intrat în sala de conferinţe, Dan Petrescu s-a certat cu un suporter arădean, pe care l-a poftit afară deoarece nu era jurnalist.

"De ce mă înjură lumea? Dacă primim şi noi un 11 metri, parcă ar fi o crimă. Am şi primit dar nici nu ni s-au dat multe penaltiuri, cu Steaua nu am primit două. Dacă a fost sau nu, trebuie să-i judece alţii, nu eu. A fost un joc în care ambele echipe nu prea s-au întrebuinţat. Pentru noi au fost trei puncte de moral şi ne pregătim de finala Cupei. Nu înţeleg ce are toată lumea împotriva mea pentru că mi s-a părut un joc slab", a spus Petrescu.

Dan Petrescu a menţionat că mijlocaşul Bogdan Mara a fost schimbat din cauza unei accidentări, dar speră ca acesta să fie apt pentru finala Cupei României.

Întrebat despre situaţa atacantului Cristian Dănălache, jucător împrumutat de UTA pentru un sezon la Urziceni, cu opţiune de cumpărare de 200.000 de euro, Petrescu a răspuns: "Clubul a luat hotărârea să-l cumpere. El şi-a făcut datoria pentru noi şi vrem să-l ţinem".

Dan Petrescu a adăugat că nu doreşte transferul multor jucători în vederea participării în Cupa UEFA. "Vreau să rămână grupul unit, nu vrem să facem revoluţie la lot, pentru că nu are rost", a subliniat Petrescu.

Antrenorul echipei UTA, Ionuţ Chirilă, a declarat că a fost un meci "prost". "Şansele în acest meci erau minime pentru că am întâlnit o echipă compactă, organizată care se pregăteşte de cupele europene. Am venit şi eu la echipă pentru a câştiga timp, dar eram conştient că nu sunt şanse pentru a face rezultate bune. Meciul a fost echilibrat fiindcă a fost un joc prost. Forţele s-au echilibrat în jos. Dacă nu era acel penalti, nu pierdeam. Am jucat cu un fotbalist de 19 ani, Melinte, care nici nu a fost pe postul lui. El e mijlocaş şi a jucat fundaş stânga pentru că nu aveam pe nimeni pe acel post, dar s-a achitat de sarcini", a spus Chirilă, care nu consideră "o nenorocire" ca UTA să pornească în sezonul următor al Ligii a II-a cu o penalizare de două puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici