Dan Petrescu: Chelsea mi-a cerut informaţii despre CFR

Dan Petrescu a declarat, joi, că a fost contactat de oficialii clubului Chelsea, echipă pentru care a evoluat în perioada 1995 - 2000, pentru a oferi informaţii cu privire la adversara londonezilor din Liga Campionilor, formaţia CFR Cluj.

26 afișări
Imaginea articolului Dan Petrescu: Chelsea mi-a cerut informaţii despre CFR

Dan Petrescu: Chelsea mi-a cerut informaţii despre CFR (Imagine: Mediafax Foto)

"M-au sunat cei de la Chelsea, e normal că m-au sunat, pe cine au ei aici în România? Eu aş fi vrut să merg la meci la Cluj, dar nu pot pentru că avem şi noi meci în Cupa UEFA. Dar voi merge în retur, la Londra, deja mi-am rezervat două bilete. Chelsea o să-şi ia măsurile necesare, dar oricum porneşte ca favorită în ambele partide", a spus Petrescu.

CFR Cluj va întâlni formaţiile Chelsea, AS Roma şi Bordeaux în Grupa A a Ligii Campionilor, s-a stabilit, joi, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Monte Carlo.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici